Згода на обробку персональних даних

Заповнюючи анкету, Користувач надає згоду товариству з обмеженою відповідальністю “ЕТВІЛ” (освітня компанія ЯвКурсі), далі — ТОВ “ЕТВІЛ”, на обробку персональних даних, зазначених у заяві та/або анкеті, заповненій на сайтах yavkursi.com та yavkursi.info.
Обробка персональних даних може здійснюватися ТОВ “ЕТВІЛ” будь-якою дією або сукупністю дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем та/або доступ до таких персональних даних.
Обробка персональних даних може здійснюватися ТОВ “ЕТВІЛ” з метою реалізації Послуг Користувачу, а також надсилання повідомлень рекламно-інформаційного характеру про послуги ТОВ “ЕТВІЛ” за вказаним Користувачем при реєстрації на відповідних ресурсах телефоном та/або адресою електронної пошти.
Згода надається на строк, поки не мине потреба, обумовлена метою обробки персональних даних, і може бути в будь-який момент відкликана Користувачем шляхом подання відповідного письмового повідомлення до ТОВ “ЕТВІЛ” (адреса місцезнаходження ТОВ “ЕТВІЛ”: 01001, м.Київ, вулиця Михайлівська, будинок 12).
Користувач попереджений, що направлення ним письмового повідомлення про відкликання згоди на обробку персональних даних може спричинити припинення участі в освітніх і/або консультаційних програмах ТОВ “ЕТВІЛ”.
Користувач підтверджує, що ознайомлений з правами щодо персональних даних, які передбачені ч.2 ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-IV.

Информационный блок

Вакансії освітньої компанії ЯвКурсі. Робота в офісі та віддаленно Подробиці