fbpx

Згода на обробку персональних даних

Заповнюючи анкету, Користувач надає згоду товариству з обмеженою відповідальністю “Клевер Партнерс” (освітня компанія ЯвКурсі), далі — ТОВ “Клевер Партнерс”, на обробку персональних даних, зазначених у заяві та/або анкеті, заповненій на сайтах yavkursi.com та yavkursi.info.
Обробка персональних даних може здійснюватися ТОВ “Клевер Партнерс” будь-якою дією або сукупністю дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем та/або доступ до таких персональних даних.
Обробка персональних даних може здійснюватися ТОВ “Клевер Партнерс” з метою реалізації Послуг Користувачу, а також надсилання повідомлень рекламно-інформаційного характеру про послуги ТОВ “Клевер Партнерс” за вказаним Користувачем при реєстрації на відповідних ресурсах телефоном та/або адресою електронної пошти.
Згода надається на строк, поки не мине потреба, обумовлена метою обробки персональних даних, і може бути в будь-який момент відкликана Користувачем шляхом подання відповідного письмового повідомлення до ТОВ “Клевер Партнерс” (адреса місцезнаходження ТОВ “Клевер Партнерс”: 01054, м.Київ, вулиця Богдана Хмельницького, будинок 57Б).
Користувач попереджений, що направлення ним письмового повідомлення про відкликання згоди на обробку персональних даних може спричинити припинення участі в освітніх і/або консультаційних програмах ТОВ “Клевер Партнерс”.
Користувач підтверджує, що ознайомлений з правами щодо персональних даних, які передбачені ч.2 ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-IV.

Информационный блок

Онлайн для всієї України чи офлайн у центрі Києва (сучасний освітній центр із бомбосховищем)!Отримати місце на курсі!